Chord Ukulele Buleud – Fanny Sabila

Pictureex.com – Berikut adalah Ukulele Buleud Chord – Fanny Sabila yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro)
Am  G  F G  Am

Am
lain sakali..
              G
anjeun teh ngulang ngulang deui..
  F
kasalahan sami
             E
mani neungteuli.. nganyeunyeuri..

(Intro)
Am  G  F  Am

Am
tega tegana..
            G
teu bosen bosen ngumbar
ngumbar cinta
F
taya puas puas na
     E
luka liku ngagulkeun dusta..

Dm                  Am
lain sabaraneun.. lain dagoaneun
    F                   G
asa buntu teu manggih jalan
       Am
keur kasaean..

(Intro)
F  G  Am

  Am
saha nu ridoeun
      G
didua keun ditilukeun..
  F        G          Am
hate kapanasan awak katirisan..
  Am
abdi rela pasrah
       G
cape kagugulung masalah..
  F            G            Am
hate geus karancang teu ka ubaran..

(Intro)
F  E  G  Am
F  G  Am

(Chorus)
       Am
menit ieu abdi pamit..
    Dm
narimakeun cinta nu leungit..
   F
ngapungkeun rasa nu pait
         Am     E
ka luhur langit..

       Am
abdi rela undur diri
       Dm
ngubur panghareupan nu suci..
  F
malidkeun rasa kanyeuri
        Am
neunagkeun ati..

       Dm
kajeun asa beurat ngalengkah
       Am
kajeun abdi can boga arah
       F               G
abdi buleud, buleud, buleud..
         Am
lepas ti anjeun..

(Int.)
Am  Dm  G  F  G  F  Am
G  F  G  Am

(Chorus)
       Am
menit ieu abdi pamit..
    Dm
narimakeun cinta nu leungit..
   F
ngapungkeun rasa nu pait
         Am     E
ka luhur langit..

       Am
abdi rela undur diri
       Dm
ngubur panghareupan nu suci..
  F
malidkeun rasa kanyeuri
        Am
neunagkeun ati..

       Dm
kajeun asa beurat ngalengkah
       Am
kajeun abdi can boga arah
       F               G
abdi buleud, buleud, buleud..
         Am
lepas ti anjeun..

Chord ukulele lainnya dari Fanny SabilaMARI DUKUNG UKUIO Mari berikan dukungan unauk ukuio jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan unauk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.ukuio.com. Silahkan Klik Disini Untuk Berdonasi

Posts on here,Picture Ex sent you details about the topic “Chord Ukulele Buleud – Fanny Sabila❤️️”.Hope with useful information that the article “Chord Ukulele Buleud – Fanny Sabila” It will help readers to be more interested in “Chord Ukulele Buleud – Fanny Sabila [ ❤️️❤️️ ]”.

Read More:   Chord Thomas Arya - Bunga Edelwis

Posts “Chord Ukulele Buleud – Fanny Sabila” posted by on 2022-07-20 05:28:46. Thank you for reading the article at Pictureex.com

Back to top button